Betaalmethoden

iDeal

iDeal is een gezamelijke standaard voor internetbetalingen van 6 Nederlandse banken. iDEAL staat voor I deal, (engels voor Ik handel).

De Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, Postbank, Fortis, Triodos Bank en SNS bank doen hieraan mee. iDeal werkt eenduidig. De betaalmethode werkt bij iedere bank hetzelfde. Elke consument die internetbankiert bij een bank die met iDeal werkt, kan er eenvoudig mee betalen. In feite is het gewoon internetbankieren zoals velen dat allang gewend zijn. Het verschil is dat Airguns.nl, na goedkeuring van de transactie, real time een betalingsgarantie van de betreffende bank krijgt. Kies je in Airguns.nl voor de betaalmethode iDeal, dan krijg je in een dropdown-menu de banken te zien die ermee werken. Je neemt jouw eigen bank en je kunt vervolgens in de betaalomgeving die je gewend bent afrekenen. Makkelijk: alles is al voor je ingevuld, dus je bent met één druk op de knop klaar. Je moet natuurlijk nog wel inloggen met dezelfde codes die je ook gebruikt bij 'gewoon' internetbankieren.

De voordelen van iDEAL zijn veiligheid, de betaling wordt meteen uitgevoerd waardoor je jouw aankopen snel krijgt opgestuurd, gemak doordat het is gebaseerd op internetbankieren.

Vooruitbetaling

Na het plaatsen van de bestelling ontvang je middels de mail de gegevens die je nodig hebt om het bedrag van de bestelling over te kunnen maken (bankrekeningnummer Airguns.nl, factuurnummer etc.). Je betaalt dit bedrag zelf bijvoorbeeld door middel van een overboeking of internetbankieren. Zodra het bedrag bij Airguns.nl is bijgeschreven zal de bestelling naar jou verstuurd worden.

of bankoverschrijvingen op Rabobank Lopik
-IBAN: NL55RABO0130009911

SWIFT code: RABO NL2U